De HG-show

Op deze pagina zijn alle linkjes naar de video’s van de HG-show te vinden. Elke week komt er een extra link bij en kun je de filmpjes terugkijken.

Hebben jullie genoten van onze avonturen? En kun je nu, net als Puck en Lisa, alle vruchten van de Geest opnoemen?? Misschien willen jullie ons wel vertellen hoe jullie het hebben gevonden? Of misschien wil je het wel laten zien door middel van een kleurplaat. We zijn heel erg benieuwd naar jullie reacties.

Je mag je reactie sturen naar kikhetlichtpunt@gmail.com

De HG-show 9 – Zelfbeheersing

Hebben jullie de chocolaatjes nog? Ja, die chocolaatjes die bij het werkboekje zaten…
Heb je ze nog??? Wat heb je dan ontzettend veel zelfbeheersing!! Want zelfbeheersing, daar gaat dit laatste filmpje over. De laatste vrucht van de Heilige Geest.

De HG-show 8 – Zachtmoedigheid

Zachtmoedigheid… Dat is de vrucht van deze week. Lisa haalt een geintje uit bij Puck…
Maar wat zal dat geintje te maken hebben met de vrucht zachtmoedigheid. Kijk en luister maar goed!!

De HG-show 7 – Vriendelijkheid

Geef jij ook wel iemand een complimentje, of zomaar een cadeautje? Of help je je opa of oma wel eens? Dan ben je namelijk heel vriendelijk. Kijk maar goed wat Puck en Lisa gaan doen om vriendelijk te zijn en vooral wie vandaag hun voorbeeld is.

De HG-show 6 – Geduld

Daar zijn we weer. Genieten jullie nog een beetje van onze avonturen?? Vandaag weer een nieuwe vrucht… Geduld. Vooral voor Puck en Lisa een hele moeilijke vrucht.

De HG-show 5 – Trouw

Heb jij dat ook wel eens? Dat je graag met je beste vriend wil spelen, maar al met iemand anders hebt afgesproken. Wat doe je dan?? Ga je dan met je beste vriend spelen en zeg je die andere af. Of zeg je tegen je beste vriend dat je al hebt afgesproken? Moeilijke keus hé?? Voor die keus staat Puck vandaag ook? Waar zal ze voor kiezen? En welke vrucht van de Heilige Geest zal hier bij horen?

De HG-show 4 – Goedheid

Knap hé van Lisa vorige week? Ging ze zomaar midden op straat bidden. Vandaag laat ze zien dat ze ook heel lief kan zijn. Hoe??? Start dan het filmpje maar.

De HG-show 3 – Vrede

Wordt jouw moeder ook wel eens boos op jou? Vast wel. Mama Vita wordt vandaag ook even boos.
Kijk maar snel en ontdek welke vrucht we vandaag gaan behandelen.

De HG-show 2 – Blijdschap

Pfff… Wat een avontuur vorige week hé. Puck en Lisa die de vervelende Demi helpen. En dat allemaal uit liefde. Later hoorden ze van mama Vita dat de één van de vruchten van de Heilige Geest is. Vandaag gaat het over de vrucht blijdschap.

De HG-show 1 – Liefde

De kop is eraf!! De eerste vrucht staat online. En wat gaan Puck en Lisa vandaag allemaal beleven?? Ben je benieuwd? Ga dan snel kijken.

Mama Vita gaat nog wat lekkers voor ons maken. Wat zal dat zijn? En welke vrucht gaan we behandelen??
Veel plezier met kijken.

Groetjes Puck, Lisa en mama Vita.

De HG-show – Intro